CONFLICT deschis în Fâşia Gaza: O rachetă lansată de palestinieni a lovit o clădire din Israel/ RIPOSTA forţelor israeline, imediată

O rachetă lansată de islamişti palestinieni din Fâşia Gaza a lovit vineri o clădire situată într-o localitate din sudul Israelului, alte două proiectile fiind interceptate de sistemul antibalistic israelian, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate. Israelul a atacat poziţii militare din Fâşia Gaza ca ripostă la atacurile cu rachete.

10517 afișări
Imaginea articolului CONFLICT deschis în Fâşia Gaza: O rachetă lansată de palestinieni a lovit o clădire din Israel/ RIPOSTA forţelor israeline, imediată

O rachetă lansată din Fâşia Gaza a lovit o clădire din Israel

Racheta a lovit o clădire situată în localitatea Shaar HaNegev, în sudul Israelului, informează site-ul Ynetnews.com şi cotidianul Haaretz.

Alte două rachete lansate din Fâşia Gaza, teritoriu aflat sub controlul mişcării islamiste Hamas, au fost interceptate de sistemul antibalistic israelian Domul de Fier.

Nu există informaţii despre persoane rănite în atacul palestinian.

Israelul a atacat poziţii militare din Fâşia Gaza ca ripostă la atacurile cu rachete

Armata israeliană a bombardat vineri poziţii militare din teritoriul palestinian Fâşia Gaza ca ripostă la atacurile palestiniene cu rachete, informează site-ul Ynetnews.com.

Tancuri şi avioane de vânătoare israeliene au atacat poziţii militare ale mişcării Hamas situate în nordul Fâşiei Gaza.

Confruntările între palestinieni şi israelieni s-au intensificat după decizia preşedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaşte oraşul Ierusalim drept capitală a Israelului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici