Consilierul pe probleme de contraterorism al preşedintelui american Donald Trump şi-a anunţat demisia: Cel mai bun mod în care vă pot susţine este în afara Casei Albe

Sebastian Gorka, consilierul pe probleme de contraterorism al preşedintelui american Donald Trump, şi-a anunţat sâmbătă demisia, au confirmat surse de la Casa Albă pentru ABC News.

716 afișări
Imaginea articolului Consilierul pe probleme de contraterorism al preşedintelui american Donald Trump şi-a anunţat demisia: Cel mai bun mod în care vă pot susţine este în afara Casei Albe

Un consilier al preşedintelui american Donald Trump şi-a anunţat demisia

Gorka, expert în contraterorism şi securitate naţională, şi-ar fi exprimat în scrisoarea privind demisia nemulţumirea legată de starea de funcţionare a Administraţiei Trump.

”Ca rezultat, cel mai bun şi eficient mod în care vă pot susţine, domnule preşedinte, este în afara Casei Albe”, a afirmat Sebastian Gorka, citat de The Federalist.

Sebastian Gorka a fost unul dintre susţinătorii fermi ai agendei de securitate a preşedintelui Trump. El a fost unul dintre cei mai vocali apărători ai politicilor şi declaraţiilor lui Donald Trump, având numeroase apariţii în spaţiul public. Cu toate acestea, Gorka nu juca un rol foarte important în elaborarea politicilor şi nu era membru al Consiliului de Securitate Naţională, relatează CNN.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici