Copil de doi ani, luat de un aligator în timpul unei băi nocturne, într-o staţiune din Florida

Un copil în vârstă de doi ani este dispărut după ce a fost atacat de un aligator imediat după ce a intrat în apă împreună cu familia, noaptea, într-o celebră staţiune din Orlando, în statul american Florida, informează ziarul The New York Times.

1526 afișări
Imaginea articolului Copil de doi ani, luat de un aligator în timpul unei băi nocturne, într-o staţiune din Florida

Copil de doi ani, luat de un aligator în timpul unei băi nocturne, într-o staţiune din Florida (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în staţiunea Disney Grand Floridian, situată în Orlando, Florida.

Doi părinţi din Nebraska au decis că ar fi o idee bună să facă baie într-o lagună plină de aligatori, după ora 21.00.

În apă au intrat cei doi părinţi, un băiat de doi ani şi o fată de patru ani.

Imediat ce a pus piciorul în apă, copilul în vârstă de doi ani a fost luat de un aligator, fiind căutat de câteva ore de autorităţile americane.

"Tatăl a intrat în apă şi a încercat să apuce copilul, dar nu a reuşit", a declarat şeriful local, Jerry Demings.

Cincizeci de membri ai echipelor de intervenţie şi două ambarcaţiuni caută şi în momentul de faţă copilul în lagună.

"Este puţin probabil să îl găsim în viaţă", a precizat şeriful.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici