Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin: Rusia va saluta numirea oricărui ambasador al SUA dispus să remedieze dialogul cu Kremlinul

Rusia va saluta numirea oricărui ambasador al SUA care este dedicat stabilirii unui dialog între cele două state, a declarat purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, după ce Jon Huntsman, a acceptat oferta preşedintelui Donald Trump de a servi drept ambasador în statul rus.

208 afișări
Imaginea articolului Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin: Rusia va saluta numirea oricărui ambasador al SUA dispus să remedieze dialogul cu Kremlinul

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin: Rusia va saluta numirea oricărui ambasador al SUA dispus să remedieze dialogul cu Kremlinul (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

”Vom întâmpina cu bucurie orice nou şef al ambasadei SUA la Moscova care va manifesta devotamentul ferm faţă de idea de stabilire a unui dialog între cele două state”, a afirmat Peskov, adăugând că o asemenea decizie face parte strict din chestiunile interne ale Washingtonului, informează site-ul agenţiei Tass.

”Nu avem nicio intenţie de a interveni în chestiunile interne ale SUA”, a spus purtătorul de cuvânt de la Kremlin.

Dacă va fi confirmat în funcţie, Huntsman va fi ambasador pentru a treia oară. Anterior, acesta a ocupat funcţia de ambasador al Statelor Unite în Singapore şi China. El a fost ambasador în China în timpul Administraţiei Obama.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici