Doi morţi şi 34 de răniţi în Polonia, după un accident al unui autocar cu suporteri

Două persoane au murit şi alte 34 au fost rănite într-un accident de autocar în care se aflau suporteri ai echipei poloneze Lechia Gdansk, marţi dimineaţă, în apropiere de Wloclawek.

136 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi 34 de răniţi în Polonia, după un accident al unui autocar cu suporteri

Doi morţi şi 34 de răniţi în Polonia, după un accident al unui autocar cu suporteri (Imagine: Shutterstock)

"Din motive nedeterminate, autocarul a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat. Două persoane au murit şi 34 au fost rănite, zece aflându-se în stare gravă", a declarat Pawel Fratczak, purtător de cuvânt al serviciilor de intervenţie.

De mai multe zile, condiţiile meteorologice sunt extrem de nefavorabile pentru traficul rutier în Polonia, cu polei, vânt puternic şi căderi masive de zăpadă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici