Donald Trump cere concedierea şefului postului de televiziune american CNN

Preşedintele american Donald Trump a postat joi un mesaj pe Twitter în care îl critică pe Jeff Zucker, şeful postului de televiziune american CNN şi cere concedierea acestuia, relatează BBC.

2686 afișări
Imaginea articolului Donald Trump cere concedierea şefului postului de televiziune american CNN

Sursa foto: Twitter @DeanObeidallah

Preşedintele american consideră că „ura şi părerea părtinitoare” a lui Jeff Zucker asupra sa a adus organizaţia media în „imposibilitatea de funcţionare”.

„Micul Jeff Z a făcut o treabă groaznică, ratingurile lui sunt proaste, compania AT&T ar trebui să îl concedieze pentru a-şi salva credibilitatea”, a declarat preşedintele american.

Jeff Zucker se află în concediu medical, după o operaţie pe inimă.

Preşedintele american a postat ulterior un alt mesaj pe Twitter, în care critică postul NBC News.

„Ceea ce se întâmplă la CNN se întâmplă în moduri diferite şi la alte posturi- dintre acestea, NBC News este cel mai rău”, a declarat Trump.

Donald Trump a criticat în mai multe rânduri postul CNN, declarânt că nu este onest şi că este concentrat doar pe agenda personală.

Un reporter CNN a fost dat afară din cadrul unui eveniment ţinut la Casa Albă în luna iulie, după ce i-a adresat lui Donald Trump întrebări despre preşedintele rus Vladimir Putin şi despre fostul său avocat, Michael Cohen.

În ultimele luni, Donald Trump a criticat mai multe posturi de televiziune şi publicaţii americane, printre care şi Washington Post, deţinut de Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici