Donald Trump efectuează o nouă vizită în statul Texas, puternic afectat de Uraganul Harvey

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, efectuează sâmbătă o nouă vizită în statul Texas, puternic afectat de Uraganul Harvey, fiind însoţit şi de Melania Trump, relatează CNN.

277 afișări
Imaginea articolului Donald Trump efectuează o nouă vizită în statul Texas, puternic afectat de Uraganul Harvey

Donald Trump efectuează o nouă vizită în statul Texas, puternic afectat de Uraganul Harvey

Cuplul prezidenţial a ajuns deja în Houston, Texas, pentru a se întâlni cu cetăţenii americani afectaţi de Uraganul Harvey. Ei au fost întâmpinaţi de către Greg Abbott, guvernatorul Texasului. Este a doua vizită a celor doi în Texas, prima având loc în urmă cu patru zile. Preşedintele american mai este însoţit şi de către John Kelly, şeful de cabinet al preşedintelui.

Casa Albă a anunţat programul preşedintelui Statelor Unite, care urmează să viziteze un centru de prim ajutor şi să se întâlnească cu mai mulţi oficiali locali. În plus, Trump va vizita şi statul Louisiana.

Cel puţin 47 de persoane au murit în urma intemperiilor provocate de Uraganul Harvey în statele americane Texas şi Louisiana, conform celui mai recent bilanţ anunţat de autorităţi. Totodată, zeci de mii de persoane au rămas fără case din cauza Uraganului Harvey, pagubele în statele Texas şi Louisiana fiind estimate la zeci de miliarde de dolari.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici