- Home
- Externe
- (31.03.2020, 07:53)
- Ştefan Ionescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
Video Economia Australiei intră în „hibernare”. Firmele primesc bani ca să nu concedieze oamenii
- Australia a conceput un plan prin care menţine economia în „hibernare”
- Companiile sunt ajutate financiar să îşi păstreze angajaţii şi să poată relua producţia după criză
- Cine încalcă legea riscă amenzi de 50.000 de dolari australieni şi un an de închisoare
492 afișări
Tu ce faci când eşti pus în faţa unei situaţii de criză? Pui totul pe pauză şi aştepţi să vină vremuri mai bune? Sau te mobilizezi şi pregăteşti terenul pentru atunci când totul va reveni la normal?
Uite, Australia face parte din a doua categorie. Premierul Scott Morrison a pus economia în “hibernare”, iar în această perioadă statul ajută companiile să îşi păstreze angajaţii. Astfel, la finalul crizei, firmele vor putea pleca la drum cu motoarele turate la maximum.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Tom Holland și Zendaya revin pe platourile de filmare pentru al patrulea film „Spider-Man”
-
Castelul Mimi din Republica Moldova este astăzi centrul Europei. Summit-ul comunităţii politice europene. UPDATE Zelenski: "Avem nevoie de garanţii de securitate nu doar pentru noi, dar şi pentru Moldova”
-
METEO. ANM: Cod galben de ploi torenţiale, cu descărcări electrice, grindină şi vijelii în 17 judeţe
-
Elon Musk este din nou cea mai bogată persoană din lume / Luna mai una dintre cele mai profitabile din istorie pentru Musk
Paul, un român stabilit în Sydney, îţi explică situaţia.
Răzvan Paul, român stabilit în Sydney: Eu am totuşi noroc că încă mai am serviciu, lucrez de acasă. Alţii nu sunt aşa norocoşi, dar chiar şi pentru ei guvernul australian oferă un pachet de 1.500 de dolari la fiecare două săptămâni. Există mai multe pachete şi pentru afaceri, ca să continue să îşi plătească angajaţii.
Jumătate din forţa de muncă a Australiei, adică şase milioane de oameni, va beneficia de aceste măsuri. În schimb, statul nu are milă de cei care încalcă legea. Amenzile pot ajunge până la 50.000 de dolari australieni şi un an după gratii.
Răzvan Paul, român stabilit în Sydney: În general, lumea, aici în Australia, e destul de ok cu ţinutul distanţei, au grijă să se spele pe mâini. Să nu se adune prea multe persoane în acelaşi loc.
Până acum, Australia reuşeşte să menţină un număr destul de mic al îmbolnăvirilor cu coronavirus - 4.200. 18 oameni au murit.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




PROSPORT.RO

CANCAN.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe