- Home
- Externe
- CHIŞINĂU, (26.04.2018, 00:03)
- Marian Avram
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
Igor Dodon îşi exprimă recunoştinţa faţă de activitatea ”pacificatoare” a trupelor ruse din Transnistria
Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a exprimat, miercuri, recunoştinţa faţă de activitatea ”pacificatoare” a trupelor ruse din Transnistria, în contextul unei vizite efectuate în regiunea separatistă de către liderul de la Chişinău, relatează Unimedia.info.
1698 afișări

Dodon îşi exprimă recunoştinţa faţă de activitatea ”pacificatoare” a trupelor ruse din Transnistria
Dodon a avut o întrevedere cu liderul separatiştilor de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, cei doi discutând despre operaţiunile de pacificare din Transnistria.
”Am exprimat sprijinul comun pentru toţi participanţii la Operaţiunea de pacificare mixtă din Zona de Securitate, dar şi recunoştinţă Federaţiei Ruse pentru activitatea contingentului pacificator rus, pentru funcţionarea eficientă şi continuă a misiunii de pacificare, pentru eforturile depuse în scopul păstrării păcii la Nistru”, a afirmat Dodon.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: „Digi (RCS RDS) a dobândit, cu sprijinul instituțiilor statului și în disprețul legii, monopolul absolut al piețelor audiovizualului și comunicațiilor”
-
Adrian Sârbu: Digi a dobândit, cu sprijinul statului, monopolul absolut al pieţelor audiovizualului
-
Cererea de vaccin antivariolic a explodat după apariţia focarelor de variola maimuţei. Producător: Am primit apeluri din zeci de ţări
-
Healthcare Trends. Când alegem să facem RMN? Radiologia, componentă de bază a diagnosticului medical, dar România are 1.000 de specialişti la 500.000 de pacienţi oncologici
”Totodată, ne-am expus împotriva apelurilor venite din partea unor actori internaţionali cu referire la o eventuală reformatare la etapa actuală a operaţiunii de pacificare la Nistru, fără a ţine cont de necesitatea realizării unei reglementări politice ample a diferendului transnistrean, doar prin modalităţi paşnice. Am reiterat poziţia comună potrivit căreia punctele de control vamal moldo-ucrainene, constituite pe porţiunea transnistreană a frontierei, nu trebuie să afecteze negativ locuitorii şi agenţii economici din regiunea transnistreană”, a adăugat preşedintele RepubliciI Moldova.
Regiunea separatistă Transnistria şi-a declarat independenţa faţă de Republica Moldova în 1990, justificând decizia cu frica unei posibile reunificări a Republicii Moldova cu România.






Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




ULTIMA ORǍ
vezi mai multe