ÎMPUŞCĂTURI la sediul de campanie al lui Obama

Poliţia americană a anunţat că cineva a tras un foc în geamul sediului de campanie electorală din Denver al lui Barack Obama.

560 afișări
Imaginea articolului ÎMPUŞCĂTURI la sediul de campanie al lui Obama

ÎMPUŞCĂTURI la sediul de campanie a lui Obama (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Raquel Lopez, a menţionat că existau oameni în sediul de campanie al lui Obama, dar nimeni nu a fost rănit, informează CBS News.

"Se pare că a fost tras un foc de armă spre clădire", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Denver, Raquel Lopez, citat de ziarul Denver Post.

Nu a fost încă identificată maşina cu care a venit agresorul, dar poliţiştii verifică în prezent camerele de supraveghere.

Anterior, nu au fost semnalate ameninţări privind sediul din Denver al lui Obama.

Până acum, purtătorii de cuvânt ai lui Obama nu au vrut să comenteze incidentul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici