Incident aviatic grav: Motorul stâng al unei aeronave a luat FOC la scurt timp după decolare. Momentul, surprins de un pasager | VIDEO

Un avion Boeing 767, care aparţine Air Zimbabwe a cerut să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Johannesburg, Africa de Sud, după ce un motor a luat foc în aer.

8906 afișări
Imaginea articolului Incident aviatic grav: Motorul stâng al unei aeronave a luat FOC la scurt timp după decolare. Momentul, surprins de un pasager | VIDEO

Incident aviatic grav: Motorul stâng al unei aeronave a luat FOC la scurt timp după decolare. Momentul, surprins de un pasager | VIDEO

 

Un videoclip făcut de un pasager, apoi urcat pe un cont de Twitter al iubitorilor de aviaţie, arată flăcările cum ies din motorul stâng al aeronavei în timpul zborului pe timp de noapte, scrie RT.
 
Avionul, un B767-200 a întâmpinat problemele după ce a decolat de pe Aeroportul Tambo International, aflat în apropierea oraşului sud-african. Piloţii au anunţat imediat turnul de control că întâmpină probleme şi au cerut de urgenţă întoarcerea la sol.
 
După mai multe verificări, avionul a fost pus din nou în mişcare spre destinaţie - aeroportul din Harare, capitala Zimbabwe.
 
Un incident asemănător s-a petrecut la începutul acestei luni în Spania, tot cu un avion Boeing 767, care aparţine unei companii aeriene israeliene. 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici