Mai multe regiuni din statul american Florida, plasate sub alertă de uragan - VIDEO

Mai multe regiuni de pe coasta statului american Florida au fost plasate sub alertă de uragan, după ce, joi noapte, rafalele de vânt au atins viteza de peste 100 de kilometri pe oră, relatează NBC News.

1830 afișări
Imaginea articolului Mai multe regiuni din statul american Florida, plasate sub alertă de uragan - VIDEO

Mai multe regiuni din statul american Florida, plasate sub alertă de uragan

Serviciul Naţional de Meteorologie a anunţat că este de aşteptat ca uraganul Hermine, care se încadra iniţial în categoria de furtună tropicală, să provoace alunecări de teren joi noapte sau vineri dimineaţa în regiunea dintre Apalachicola şi Horseshoe Beach.

"Poţi reconstrui o casă. Poţi reconstrui o proprietate. Nu poţi reconstrui o viaţă", a spus Rick Scott, guvernatorul statului Florida.

Avertismente de uragan au fost lansate în comitatele Suwannee, Hamilton şi Lafayette şi ar putea fi extinse pentru a acoperi viza din suprafaţa statului, de-a lungul Golfuli Mexic.

Scott a declarat stare de urgenţă în 51 de districte.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici