Mai mulţi răniţi, după deraierea unui tren de pasageri în New York

Un tren a deraiat, luni, în apropierea unei gări din oraşul american New York, mai multe persoane fiind rănite, anunţă surse citate de postul CBS.

469 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi răniţi, după deraierea unui tren de pasageri în New York

Mai mulţi răniţi, după deraierea unui tren de pasageri în New York (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Accidentul feroviar a avut loc în Gara Penn din New York, fiind al doilea produs în această zonă în ultimele două săptămâni.

Un tren la bordul căruia erau aproximativ 1.200 de persoane a deraiat la viteză redusă, la intrarea în gară.

Mai multe persoane au fost rănite, iar cinci au fost spitalizate.

Autorităţile americane cercetează cauzele producerii accidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici