Marine Le Pen afirmă că poziţia ei faţă de conflictul din Ucraina este IDENTICĂ cu cea a Rusiei

Marine Le Pen, liderul formaţiunii populiste Frontul Naţional şi candidată la preşedinţia Franţei, a denunţat "diplomaţia UE bazată pe ameninţări şi şantaj" împotriva Rusia, adăugând că poziţia ei faţă de conflictul din Ucraina rămâne identică cu cea a Moscovei, relatează agenţia rusă de ştiri Tass.

1569 afișări
Imaginea articolului Marine Le Pen afirmă că poziţia ei faţă de conflictul din Ucraina este IDENTICĂ cu cea a Rusiei

Marine Le Pen afirmă că poziţia ei faţă de conflictul din Ucraina este IDENTICĂ cu cea a Rusiei

"Resping diplomaţia ameninţărilor, diplomaţia sancţiunilor, diplomaţia şantajului, pe care Uniunea Europeană o practică tot mai des, nu doar împotriva Rusiei, ci şi împotriva propriilor membri", a declarat Le Pen cu ocazia participării la o sesiune a Comitetului pentru Afaceri Externe al Dumei de Stat de la Moscova.

"În ceea ce priveşte situaţia din Ucraina, am fost unul dintre puţinii politicieni din Franţa care a facut eforturi pentru a-şi face auzit poziţia referitoare la Ucraina, identică cu cea a Rusiei", a afirmat liderul Frontul Naţional, care a precizat că şi-a menţinut această opinie încă de la începutul conflictului.

"În declaraţiile mele, în mod invariabil, am indicat rolul UE în apariţia şi intensificarea acestui conflict", a adăugat Le Pen.

Politiciana franceză a acuzat Statele Unite că "încerca să provoace un război real în Europa prin înarmarea Ucrainei" şi de mai mult timp a depus eforturi pentru a-şi "consolida controlul asupra Europei de Est".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici