Moscova nu este dezamăgită de evoluţia relaţiei cu Donald Trump deoarece nu avea iluzii

Rusia nu este dezamăgită de modul în care evoluează relaţiile cu Administraţia Donald Trump întrucât nu îşi făcuse iluzii, anunţă Kremlinul, citat de site-ul agenţiei Reuters.

1721 afișări
Imaginea articolului Moscova nu este dezamăgită de evoluţia relaţiei cu Donald Trump deoarece nu avea iluzii

Moscova nu este dezamăgită de evoluţia relaţiei cu Donald Trump deoarece nu avea iluzii (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

"Nu purtam ochelari cu tentă trandafirie, nu ne-am făcut iluzii, aşa că nu suntem dezamăgiţi de nimic", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei.

Dmitri Peskov a făcut acest comentariu ca reacţie la o întrebare despre lipsa de progrese în îmbunătăţirea relaţiilor cu Statele Unite.

"Nu au existat contacte substanţiale între preşedinţii din Rusia şi SUA. Nu se ştie când se va întâmpla acest lucru. Probabil că după ce vor discuta va fi clar unde rămân disensiuni semnificative şi unde se pot descoperi zone de cooperare", a explicat Dmitri Peskov.
 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici