Noul preşedinte al Africii de Sud pregăteşte măsuri pentru combaterea corupţiei şi stimularea economiei

Noul preşedinte al Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, urmează să ofere mai multe detalii despre combaterea corupţiei şi despre stimularea economiei, în primul discurs privind starea naţiunii, relatează site-ul agenţiei Reuters.

347 afișări
Imaginea articolului Noul preşedinte al Africii de Sud pregăteşte măsuri pentru combaterea corupţiei şi stimularea economiei

Noul preşedinte al Africii de Sud pregăteşte măsuri pentru combaterea corupţiei şi stimularea economiei

Cyril Ramaphosa, în vârstă de 65 de ani, a fost învestit joi în funcţia de preşedinte al Africii de Sud, după ce predecesorul său, Jacob Zuma, a demisionat pe fondul acuzaţiilor de corupţie.

Economia Africii de Sud a intrat în recesiune în 2017 pentru prima dată după anul 2009, iar gradul de corupţie este în creştere.

În acest context, rata şomajului a ajuns la 27%.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici