O femeie a intrat cu maşina într-o barieră de securitate de la Casa Albă

O femeie a intrat, vineri, cu maşina într-o barieră de securitate din vecinătatea Casei Albe, dar nicio persoană nu a fost rănită, relatează site-ul agenţiei Reuters.

464 afișări
Imaginea articolului O femeie a intrat cu maşina într-o barieră de securitate de la Casa Albă

O femeie a intrat cu maşina într-o barieră de securitate de la Casa Albă

Conducătorul autoturismului a fost imediat reţinut de către ofiţerii de securitate. Potrivit informaţiilor preliminare, femeia a atacat intenţionat clădirea preşedinţiei SUA, fiind în vizorul serviciilor secrete de ceva timp.

Secret Service a precizat că nu a fost utilizată nicio armă, iar femeia este audiată. Conform unor surse citate de CNN, persoana în cauză ar avea probleme psihice.

A fost declanşată o situaţie de urgenţă la Casa Albă, fiind instituit un blocaj. Incidentul a survenit la scurt timp după o întrevedere între preşedintele american Donald Trump şi premierul australian Malcolm Turnbull, care au rămas în clădire.

Ca măsură de precauţie, străzile din jurul clădirii Casei Albe au fost închise de către poliţişti.

"O dubiţă a venit în viteză şi a intrat în baricadă, apoi şoferul a încercat să depăşească baricada, iar cauciucurile au degajat foarte mult fum. Apoi, după aproximativ 30 de secunde, doi ofiţeri de securitate care se aflau în apropiere, i-au cerut femeii să se oprească, dar ea nu a ascultat", a declarat un martor ocular.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici