O femeie rănită grav, în al doilea atac terorist din Spania, din oraşul Cambrils, a murit. Bilanţul morţilor a crescut la 14 şi al răniţilor la 130 de persoane

Serviciile de urgenţă din Spania au anunţat, vineri, că o femeie a decedat în urma atacului terorist din oraşul Cambrils, iar bilanţul atentatelor din Catalonia ajunge la 14 morţi, relatează site-ul BBC News.

2307 afișări
Imaginea articolului O femeie rănită grav, în al doilea atac terorist din Spania, din oraşul Cambrils, a murit. Bilanţul morţilor a crescut la 14 şi al răniţilor la 130 de persoane

O femeie rănită grav în al doilea atac terorist din Spania, din oraşul Cambrils, a murit

Femeia era internată în stare critică la spitalul universitar " Joan XXIII" din provincia catalană Tarragona. Este prima persoană care a murit în urma atacului din Cambrils.

Şapte persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie, au fost rănite, vineri dimineaţa, în cursul incidentului de la Cambrils, după ce atacatorii au intrat cu un vehicul într-un grup de persoane. Presa spaniolă relatează că vehiculul s-a răsturnat în cursul atentatului, iar atacatorii au fost împuşcaţi de poliţie.

Cambrils este un oraş turistic aflat la aproximativ 130 de kilometri sud de Barcelona.

Cel puţin 13 persoane au fost ucise, iar alte peste 100 au fost rănite, 15 fiind în stare gravă, în atentatul comis joi după-amiază în oraşul spaniol Barcelona. Atacul a fost revendicat de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Bilanţul persoanelor rănite în atacurile teroriste din Catalonia a ajuns la 130

Numărul persoanelor rănite în urma atacurilor teroriste care au avut loc în oraşele Barcelona şi Cambrils a ajuns la 130, au anunţat vineri serviciile spaniole de urgenţă, relatează site-ul agenţiei Reuters.

17 dintre răniţi se află în stare critică, iar alţi 30 au răni grave, a precizat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă.

13 persoane au fost ucise în urma atentatului comis joi după-amiază în oraşul spaniol Barcelona. Un camion a intrat în mulţime pe bulevardul Las Ramblas, iar atacul a fost revendicat de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Ulterior, şapte persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie, au fost rănite, vineri dimineaţă, în cursul incidentului din oraşul Cambrils, după ce atacatorii au intrat cu un vehicul într-un grup de persoane. O femeie a murit la spitalul din provincia catalană Tarragona.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici