O femeie rănită în atacul comis în trenul din Elveţia a murit. Autorul atacului a decedat

O femeie care era în stare gravă după atacul produs sâmbătă după-amiază într-un tren din Elveţia a decedat, anunţă autorităţile elveţiene. Autorul atacului a decedat din cauza rănilor suferite, anunţă Poliţia elveţiană.

4290 afișări
Imaginea articolului O femeie rănită în atacul comis în trenul din Elveţia a murit. Autorul atacului a decedat

Poliţie: Autorul atacului din Elveţia nu pare să aibă legături cu grupuri teroriste (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

"Încercăm să aflăm motivul atacului; terorismul nu este ipoteza privilegiată", a transmis duminică Poliţia din St. Gallen.

Autorităţile nu au reuşit să îl interogheze deloc pe suspectul în vârstă de 27 de ani din cauză că era în stare gravă. Duminică după-amiază, presupusul autor al atacului a murit.

Poliţia din cantonul St. Gallen a anunţat că o femeie de 34 de ani care era în stare critică a decedat.

Alte trei persoane sunt în stare critică, a precizat Poliţia elveţiană pe site-ul instituţiei.

Potrivit bilanţului iniţial, şase persoane au fost rănite după ce un individ a declanşat un incendiu la bordul unui tren şi a atacat cu un cuţit pasagerii, în Elveţia. Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază la bordul unui tren care circula în nord-estul Elveţiei, în apropierea gării Salez, în cantonul St. Gallen.

Un elveţian în vârstă de 27 de ani a împrăştiat lichid inflamabil într-un vagon şi a declanşat un incendiu. Apoi, a atacat cu un cuţit mai mulţi pasageri.

Printre răniţi se numără un copil de şase ani şi doi adolescenţi de 17 ani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici