- Home
- Externe
-
PERTH, (30.04.2014, 15:20)
- Luminiţa Bogdan
- Home
- Video
- Politic
- Vești bune
- Economic
- Social
- Externe
- Healthcare Trends
- Marius Tucă Show
- Gândurile lui Cristoiu
- Coronavirus
- Facem România bine
Operaţiunile de căutare pe fundul oceanului a avionului Boeing dispărut devin prioritare, după încheierea celor aeriene
Căutările avionului Boeing 777, dispărut la 8 martie, au intrat miercuri într-o nouă fază, cu încheierea operaţiunilor navale şi aeriene în Oceanul Indian şi continuarea celor subacvatice.
302 afişări

Operaţiunile de căutare pe fundul oceanului a avionului Boeing dispărut devin prioritare, după încheierea celor aeriene (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Autorităţile australiene, care coordonează operaţiunile, au anunţat că eforturile se vor axa în "următoarele săptămâni" pe explorarea adâncurilor Oceanului Indian, unde se presupune că se află epava avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, dispărut la 8 martie cu 239 de persoane la bord, în largul coastei de vest a Australiei.
Opt ţări participă la căutările desfăşurate în sudul Oceanului Indian - Australia, Noua Zeelandă, Malaysia, Japonia, Coreea de Sud, SUA, Marea Britanie şi China - cu peste 300 de zboruri realizate, în speranţa de a repera fragmente din epava avionului.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Un cuplu a cumpărat două acţiuni Amazon în 1997. Cât valorează acum
-
Doi dintre pacienţii transferaţi de la Bucureşti la Iaşi, cu COVID-19, au murit
-
Vasile Dîncu, despre revenirea în PSD a lui Dragnea, după ce va fi eliberat: Are dreptul să revendice un loc în partid
-
Rezultate LOTO duminică, 18 aprilie. Numerele câştigătoare la Joker, Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Noroc, Super Noroc şi Noroc Plus
Lansate la 8 martie, când avionul a dispărut, aceste operaţiuni de căutare care acoperă peste 4,5 milioane de kilometri pătraţi nu au avut succes. "Majoritatea avioanelor au părăsit Perth (vest)", a declarat un purtător de cuvânt al centrului de coordonare a operaţiunilor. Numai un avion P-3 Orion australian va rămâne staţionat la Perth.
SUA, Japonia, Noua Zeelandă şi Malaezia au confirmat că avioanele sunt în curs de revenire la bazele lor.
Până la 14 nave australiene, chineze şi britanice au participat, de asemenea, la operaţiuni.
Premierul australian Tobny Abbott a anunţat încă de luni că operaţiunile de căutare subacvatice vor fi intensificate şi extinse, dacă va fi necesar, în întreaga zonă de impact estimată.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




CANCAN.RO

GANDUL.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe