Pachet suspect găsit într-un coş de gunoi, detonat în New Jersey

Poliţia a detonat, luni dimineaţă, un pachet suspect găsit într-un coş de gunoi din Elizabeth, New Jersey, de teamă că ar putea conţine o bombă, a spus primarul localităţii, citat de CNN online.

408 afișări
Imaginea articolului Pachet suspect găsit într-un coş de gunoi, detonat în New Jersey

Pachet suspect găsit într-un coş de gunoi, detonat în New Jersey

Cel puţin cinci dispozitive au fost găsite în rucsac, iar acestea nu aveau ataşate telefoane mobile sau dispozitive electronice de cronometrare a timpului, a mai spus primarul.

Doi indivizi au găsit rucsacul într-un coş de gunoi şi au alertat poliţia când au văzut fire şi o ţeavă, a spus primarul. Pachetul suspect a fost detonat.

Sâmbătă, un dispozitiv improvizat a explodat într-o staţiune din statul american New Jersey, înaintea unui eveniment sportiv militar, dar nicio persoană nu a fost rănită. Incidentul a avut loc în zona Seaside Park, în statul New Jersey, înaintea unui concurs sportiv al Forţelor navale americane. Staţiunea Seaside Park se află la circa 100 de kilometri sud de oraşul New York.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici