Politician Uniunea Creştin-Democrată: Angela Merkel va candida pentru un nou mandat de cancelar

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, intenţionează să candideze pentru al patrulea mandat în anul 2017, afirmă Norbert Röttgen, un politician din cadrul formaţiunii Uniunea Creştin-Democrată (CDU, centru-dreapta), relatează site-ul TagesSpiegel.de.

787 afișări
Imaginea articolului Politician Uniunea Creştin-Democrată: Angela Merkel va candida pentru un nou mandat de cancelar

Politician Uniunea Creştin-Democrată: Angela Merkel va candida pentru un nou mandat de cancelar

Angela Merkel "va candida pentru un nou mandat", a declarat, conform CNN, Norbert Röttgen, responsabil de Afaceri Externe în CDU.

Angela Merkel, în vârstă de 62 de ani, cancelar din anul 2005, nu a făcut niciun anunţ în legătură cu viitorul său politic după al treilea mandat.

Luni, coaliţia guvernamentală din Germania - formată din Uniunea Creştin-Democrată (CDU, centru-dreapta) şi Partidul Social-Democrat (SPD, centru-stânga) - a anunţat un acord în sensul propulsării social-democratului Frank-Walter Steinmeier în funcţia de preşedinte al ţării, situaţie care sugerează existenţa unui plan de menţinere a postului de cancelar de către creştin-democraţi.

Citeşte şi: MEDIAFAX HEADLINES

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici