Premierul Luxemburgului a mers la Summitul NATO cu un avion folosit şi de trupa Depeche Mode

Delegaţia Luxemburgului la summitul NATO a ajuns la Vilnius cu avionul folosit recent de Depeche Mode în turneul lor mondial, acoperit cu logo-ul trupei.

251 afișări
Imaginea articolului Premierul Luxemburgului a mers la Summitul NATO cu un avion folosit şi de trupa Depeche Mode

Sursa foto: Twitter/Philip Crowter

Când premierul Xavier Bettel, ministrul de externe Jean Asselborn şi ministrul apărării François Bausch au sosit marţi la Vilnius, reporterii au fost surprinşi să vadă un "craniu mare şi roşu pe avionul folosit de micul şi paşnicul Luxemburg", a scris jurnalistul AP Philip Crowther pe Twitter.

Se pare că politicienii de top din Luxemburg au coborât dintr-un avion folosit de rockerii englezi, craniul mare şi roşu fiind însoţit de literele DM (de la trupă) şi MM (cu referire la noul album al trupei Depeche Mode).

Cum s-a întâmplat acest lucru?

Armata luxemburgheză a încercat să rezerve un zbor prin intermediul Comandamentului European de Transport Aerian, însă comandamentul pur şi simplu nu a putut obţine suficiente avioane private pentru evenimente internaţionale majore, astfel încât Luxemburgul a fost nevoit să închirieze un alt avion disponibil cu care să se bucure de linişte înainte de summit, a relatat postul de televiziune luxemburghez RTL.

După o pauză de cinci ani, Depeche Mode se află în prezent într-un turneu mondial pentru noul lor album "Momento Mori". Miercuri, ei zboară spre următorul lor concert, la Roma.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici