Video Presa rusă: Fiica „ghidului spiritual” al invaziei lui Putin în Ucraina, ucisă într-o explozie

Daria Dugina, fiica influentului filozof rus Alexander Dugin, ar fi fost ucisă sâmbătă, când maşina în care călătorea a explodat în regiunea Moscovei, a anunţat agenţia de presă de stat rusă TASS, citată de CNN.

15407 afișări

Andrei Krasnov, şeful mişcării sociale Orizont rusesc, a declarat duminică pentru TASS că Dugina a fost ucisă. Maşina sa a luat foc în urma unei explozii.

Când Dugina „a virat pe autostrada Mozhaiskoye, în apropiere de satul Bolshiye Vyazemi, a avut loc o explozie, iar maşina a luat foc imediat”, a spus Krasnov.

„Flăcările au cuprins-o complet. Ea a pierdut controlul, deoarece conducea cu viteză mare şi a zburat pe partea opusă a drumului”, a adăugat acesta.

Krasnov a mai spus pentru TASS că o cunoştea personal pe Dugina şi că maşina în care aceasta călătorea aparţinea tatălui ei.

Alexander Dugin este un autor şi ideolog rus de extremă dreapta, creditat ca fiind arhitectul sau „ghidul spiritual” al invaziei Rusiei în Ucraina. Se presupune că are o influenţă semnificativă asupra preşedintelui rus Vladimir Putin şi este descris frecvent ca fiind „Creierul lui Putin”.

Fiica lui, Dugina, s-a născut în 1992 şi a studiat filosofia la Universitatea de Stat din Moscova, potrivit TASS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici