Video PRIMELE IMAGINI de la sol cu locul prăbuşirii avionului Germanwings - VIDEO

Ministerul francez de Interne a difuzat primele imagini de la sol cu locul prăbuşirii avionului Germanwings 9525.

6981 afișări

În imagini se pot vedea echipele de căutare, care se deplasează printre resturile aeronavei în căutarea victimelor accidentului şi a unor indicii care să ajute în ancheta privind prăbuşirea.


Hélitreuillage et recherches sur la zone du... by Ministere_interieur

Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, având la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit marţi dimineaţă într-o zonă muntoasă din sudul Franţei. Potrivit procurorului din Marsilia, copilotul a refuzat să-i deschidă uşa pilotului şi a acţionat butonul de coborâre a aeronavei, ceea ce poate fi interpretat drept o intenţie de a distruge acest avion.

Cotidianul german Bild a anunţat că Lubitz se afla în mijlocul unei "crize sentimentale" în relaţia cu prietena sa în săptămânile dinaintea accidentului şi probabil se străduia să facă faţă despărţirii de aceasta.

Andreas Lubitz "a suferit de epuizare profesională şi depresie în anul 2009", a declarat mama unei foste colege de liceu a copilotului, citată de Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Copilotul Andreas Lubitz avea o experienţă de doar 630 de ore de zbor pe avioane de tip Airbus A320 şi s-a angajat în cadrul companiei Germanwings în septembrie 2013, după absolvirea cursurilor de pilotaj ale Şcolii de aviaţie a Lufthansa din Bremen.

Premierul francez Manuel Valls a declarat vineri că "totul se orientează" spre pista unui "gest criminal, nebun, suicidar" al copilotului, deşi "nicio pistă nu poate fi exclusă".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici