- Home
- Externe
- (23.03.2023, 22:46)
- Iulian Moşneagu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Războiul din Ucraina, ziua 393. Zelenski a mers într-o zonă fierbinte din Herson / Capacitatea ofensivă a Rusiei în Bahmut este în scădere / Ambasadorul rus la în SUA: Occidentul conduce Omenirea către Armaghedon / Medvedev, zi plină cu vorbe grele
- Ucraina spune că potenţialul ofensiv al forţelor ruse în oraşul Bahmut este în scădere, dar avertizează că aceasta rămâne una dintre zonele în care se desfăşoară cele mai aprige lupte.
- Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat miercuri că este dureros să vadă urmările bombardamentelor ruseşti, după ce a efectuat o vizită neanunţată în regiunea estică Donbas.
Urmărește
7410 afișări
UPDATE 22:45 Bloomberg: Wagner ar putea reduce operaţiunile din Ucraina
După ce s-a confruntat cu mai multe eşecuri pe frontul ucrainean, fondatorul grupului Wagner, Evgheni Prigojin, s-ar putea să se orienteze spre Africa, a relatat Bloomberg la 23 martie.
Bloomberg face referire la "persoane familiarizate cu situaţia", care consideră că decizia lui Prigojin ar putea fi determinată de plângerile sale legate de armamentul insuficient pentru mercenarii Wagner şi de incapacitatea de a obţine progrese notabile în Bahmut în ultimele opt luni.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Ai votat răul cel mai mic ca să afli că e răul cel mare. Ți-a mai rămas o singură opțiune
-
Ţările UE discută despre un fond de 500 de miliarde de euro pentru proiecte comune de apărare
-
Adrian Sârbu: Ai votat răul cel mai mic ca să afli că e răul cel mare. Ţi-a mai rămas o singură opţiune
-
Jurnal bursier, 5 decembrie: Bursa scade, dar cumpărătorii încep să-şi facă apariţia. Investitorii, reacţii la orice se întâmplă în mediul politic
UPDATE 22:00 Liderii UE aprobă furnizarea de muniţie suplimentară pentru Ucraina
Liderii Uniunii Europene au aprobat un plan de furnizare a unui milion de obuze de artilerie către Ucraina în cursul anului viitor.
"Trebuie să sprijinim Ucraina să se apere, trebuie să continuăm să dăm dovadă de solidaritate şi să evităm orice semn de oboseală", a declarat şefa Parlamentului European, Roberta Metsola, în timpul summitului UE la care a participat şi şeful ONU, Antonio Guterres.
Oficialii spun că Ucraina consumă obuze într-un ritm mai rapid decât pot produce aliaţii săi, ceea ce a determinat o nouă căutare de muniţie şi de modalităţi de a stimula producţia.
UE a alocat 1 miliard de euro pentru furnizarea rapidă de obuze - şi, eventual, de rachete - din stocurile existente şi încă 1 miliard de euro pentru comenzi comune ale ţărilor UE.
UPDATE 21:00 Armata ucraineană revine în cazul raportului privind plecarea ruşilor dintr-un oraş
Armata ucraineană retrage un raport anterior care spunea că forţele ruse au părăsit oraşul Nova Kakhovka din sudul regiunii Herson. Ruşii se află încă acolo, a precizat aceasta.
"Informaţiile despre presupusa retragere a inamicului din această localitate au fost făcute publice ca urmare a utilizării incorecte a datelor disponibile", a declarat statul major ucrainean pe mesagerul Telegram.
UPDATE 20:00 Armata ucraineană afirmă că ruşii părăsesc un oraş din sudul regiunii Herson
Forţele ruseşti au părăsit oraşul Nova Kakhovka din sudul regiunii Herson, a anunţat Statul Major al armatei ucrainene.
"Începând cu data de 22 martie 2023, toate unităţile armatei de ocupaţie care fuseseră desfăşurate în oraşul Nova Kakhovka din regiunea Herson au părăsit oraşul", a declarat Statul Major General în raportul său de seară care prezintă condiţiile de pe linia frontului.
Oraşul este situat pe malul estic al râului Dnipro, unde forţele ruseşti s-au retras în noiembrie anul trecut, după ce au abandonat poziţiile de pe malul vestic în faţa contraofensivei trupelor ucrainene.
Potrivit raportului, trupele ruseşti au furat aparate electrocasnice, obiecte de valoare, haine şi telefoane mobile din casele din apropiere în momentul plecării.
UPDATE 19:00 Zelenski spune Uniunii Europene că "întârzierile" în cazul avioanelor ar putea prelungi conflictul
Zelenski le-a spus liderilor UE că "întârzierile" în trimiterea avioanelor de luptă şi a rachetelor cu rază lungă de acţiune ar putea prelungi războiul, a declarat un oficial european pentru AFP.
Preşedintele ucrainean s-a adresat unui summit al omologilor săi din UE prin legătură video şi a salutat un plan al UE de a trimite Kievului un milion de proiectile de artilerie în următoarele 12 luni.
Dar Zelenski a insistat că întârzierile în ceea ce priveşte furnizarea de avioane şi rachete cu rază lungă de acţiune ar putea prelungi conflictul, a precizat oficialul UE.
De asemenea, Zelenski i-a îndemnat pe lideri să impună mai multe sancţiuni Moscovei, să accelereze lucrările privind cererea de aderare a ţării la UE şi să sporească sprijinul pentru un plan de pace propus de Kiev.
UPDATE 17:40 Finlanda nu va trimite avioane Hornet în Ucraina
Ministrul finlandez al Apărării a declarat că nu doreşte să doneze avioane de luptă Hornet Ucrainei, în ciuda solicitării Kievului.
"Punctul meu de vedere, în calitate de ministru al apărării din Finlanda, este că avem nevoie de aceste Hornet pentru a ne securiza propria ţară", a declarat Antti Kaikkonen într-o conferinţă de presă la Helsinki.
"Privesc negativ ideea că acestea ar fi donate în următorii ani. Iar dacă ne uităm şi mai departe, înţeleg că încep să fie uzate şi vor mai avea o valoare de utilizare redusă", a spus el.
Finlanda îşi înlocuieşte vechea flotă de Hornet cu avioane de luptă F-35 pe care le-a comandat în 2021, dar livrarea este încă la doi-trei ani distanţă.
UPDATE 17:00 Slovacia a transferat Ucrainei patru avioane MIG-29
"Cele patru avioane au fost transferate de piloţi ucraineni. Alte nouă aparate vor fi livrate în următoarele săptămâni", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului slovac al Apărării.
În contextul deciziei Bratislavei, Statele Unite vor vinde Slovaciei echipamente militare la preţ redus. Contractul de un miliard de dolari va include 12 elicoptere noi de tip Bell AH-1Z Viper şi 500 de rachete AGM-114 Hellfire.
UPDATE 16:00 "Putin nu are în plan pacea, ci mai mult război"
"Preşedintele Vladimir Putin nu are în plan pacea, ci mai mult război", afirmă Jens Stoltenberg, notând că Rusia a intensificat producţia industrială militară şi "colaborează ci regimuri autoritariste precum Iranul, Coreea de Nord şi alţii pentru a obţine armament suplimentar".
În acest context, Stoltenberg insistă că Statele Unite, Marea Britanie, Franţa, Germania şi celelalte naţiuni din cadrul NATO trebuie să susţină Ucraina pe termen lung cu armament şi muniţie. "Trebuie să continue sprijinul, deoarece este un război de uzură; este vorba de capacitatea industrială necesară pentru susţinerea asistenţei", a argumentat Stoltenberg.
UPDATE 15:00 Ungaria ar fi prietenoasă cu Putin, dacă i-ar călca pământul
UPDATE 14:20 Zelenski vizitează regiunea Herson
Preşedintele ucrainean a vizitat regiunea Herson, raportează preşedinţia ucraineană, precizând că în special Zelenski a mers în satul Posad-Pokrovske, unde un număr mare de locuinţe şi infrastructuri au fost avariate „ca urmare a agresiunii ruse”. „Vom încerca să reconstruim înainte de iarnă. Prioritatea noastră este electricitatea. Apa potabilă va fi furnizată conform programului. Acum vor începe să lucreze la plan. Cred că totul va fi bine”, a spus Zelenski. Preşedinţia ucraineană relatează că „preşedintele a fost informat că locuitorii se întorc treptat în sat şi că se lucrează la refacerea alimentării cu energie electrică şi apă, precum şi că dispensarul este în curs de reconstrucţie”.
UPDATE 14:10 Fac zid în jurul lui Putin
UPDATE 13:40 Premierul spaniol Sanchez: este important să-i cunoaştem poziţia lui Xi cu privire la pace
„Săptămâna viitoare vom face o vizită foarte importantă în China, voi avea discuţii cu preşedintele Xi Jinping” şi „este important să cunoaştem direct poziţia sa cu privire la pacea în Ucraina şi, de asemenea, să îi transmitem că ucrainenii vor fi cei care va trebui să stabilească condiţiile pentru discuţii şi că ordinea internaţională trebuie păstrată şi că unul dintre pilonii de respectat este suveranitatea”, a spus premierul spaniol, Pedro Sanchez, la sosirea sa la Consiliul European de la Bruxelles. Aseară s-a aflat că Sanchez va vizita Beijingul pe 30 şi pe 31 martie, la invitaţia preşedintelui chinez Xi Jinping.
UPDATE 13:30 Marea Britanie ajută România
UPDATE 13:00 Borrell: Deocamdată, China nu ajută Rusia
„Pentru moment, China nu ajută Rusia”, a declarat Înaltul Reprezentant al UE pentru politica externă, Josep Borrell, la sosirea sa la Consiliul European. „Voi vorbi cu liderii acordului de furnizare de muniţie a Ucrainei, discutat la ultimul Consiliu European”, a adăugat Borrell, referindu-se la acordul „pentru un milion de muniţii în 12 luni pentru două miliarde de euro”.
UPDATE 12:40 Zelenski: Să înceapă un Ramadan al păcii pe tot teritoriul ucrainean
„Fie ca puterea rugăciunii în această lună sfântă a Ramadanului să ne ajute să eliberăm Ucraina de răul rusesc fără Dumnezeu, de cei care nu cred cu adevărat în nimic şi de aceea sunt capabili de atâta teroare”, a scris preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski pe Twitter, sperând că „vitorul Ramadan va începe în pace şi pe tot pământul ucrainean liber de Rusia”.
UPDATE 12:20 Ruşi activi în partea de nord a regiunii Lugansk
Rusia recâştigă teren în partea de nord a regiunii de est Lugansk din Donbass. De la începutul lunii martie 2023, luptele grele au continuat în anumite părţi ale sectorului Svatove-Kremina din prima linie din nordul Oblastului Lugansk, potrivit British Military Intelligence Daily Analysis. Rusia a recâştigat parţial controlul asupra imediată vecinătate a oraşului Kremina, care se afla sub ameninţare imediată ucraineană la începutul anului.
UPDATE 12:20 Moscova, ministrul de externe al Iranului vizitează pe 29/3 pentru negocieri
Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a confirmat astăzi vizita oficială a ministrului iranian de externe Hossein Amir-Abdollahian, precizând că şeful diplomaţiei Teheranului este aşteptat la Moscova pentru „negocieri” pe 29 martie. Interfax o raportează. Vizita a fost anunţată luni trecută de însuşi Amirabdollahian. „Pe 29 martie, ministrul de externe al Republicii Islamice Iran va efectua o vizită de lucru la Moscova. Negocierile sale cu ministrul rus de externe Lavrov vor avea loc”, a declarat Zakharova la un briefing astăzi. Amirabdollahian a spus că va merge în Iran pentru a discuta probleme de securitate, ca parte a eforturilor ţării de a opri conflictul din Ucraina.
UPDATE 12:00 Medvedev: În curând vom avea o gamă întreagă de drone
Rusia va avea în curând o gamă completă de drone, producţia de drone kamikaze şi avioane de recunoaştere deja în curs. asta a declarat vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, într-un interviu acordat agenţiilor de presă ale ţării. Medvedev a recunoscut că Rusia nu a avut un lider puternic în producţia de drone în ultimii ani.
UPDATE 11:30 Borrell: Putin vorbeşte despre pace cu Xi, dar continuă crimele
„Ucraina a fost din nou atacată de Rusia cu drone iraniene. Au fost vizate facilităţile de învăţământ; a fost lansat un atac cu rachetă asupra unei clădiri rezidenţiale din Zaporojie. Tocmai când Putin a exprimat necesitatea unei „soluţii paşnice” preşedintelui Xi, Rusia comite din nou crime de război”. Înaltul Reprezentant al UE pentru politica externă, Josep Borrell, scrie asta într-un tweet.
UPDATE 11:10 AIEA: siguranţa centralei nucleare Zaporizhzhia rămâne precară
Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA) este alarmată de deconectarea continuă a ultimei linii electrice de rezervă rămase la Centrala Nucleară Zaporojie din Ucraina. Ultima linie electrică de rezervă de 330 de kilovolti a fost avariată la 1 martie şi a rămas deconectată şi în reparaţie, a declarat şeful AIEA Rafael Grossi, adăugând că „securitatea nucleară a ZNPP rămâne într-o stare precară”.
UPDATE 11:00 Kiev: 83 de atacuri au fost respinse ieri
Forţele ucrainene au respins ieri 83 de atacuri ruseşti şi au lansat 12 împotriva bazelor Moscovei din ţară, a anunţat Statul Major al Forţelor Armate de la Kiev în actualizarea zilnică a conflictului, potrivit Kyiv Independent. Între timp, trupele Moscovei continuă să-şi concentreze eforturile în direcţiile Liman, Bahmut, Avdiivka, Mariinka şi Şahtarsk, în regiunea Doneţk (est). Pe lângă bazele ruseşti din Ucraina, care au fost lovite de raiduri aeriene, armata de la Kiev a distrus un punct de control rusesc, trei baze de trupe şi echipamente, un depozit de muniţii şi un centru de comandă cu foc de rachete şi artilerie pentru război electronic. La rândul său, Rusia a lansat 48 de raiduri aeriene şi 75 de atacuri cu sisteme de lansare cu rachete multiple împotriva Ucrainei în ultimele 24 de ore, lovind infrastructura civilă din regiunile Jitomir şi Kiev. Forţele Moscovei au lansat şi 21 de drone Shahed-136 din regiunea Briansk (la graniţa cu Ucraina şi Belarus), dintre care 16 au fost doborâte.
UPDATE 10:30 Ruşii, împotmoliţi la Bahmut
UPDATE 09:30 Moscova trimite tancuri din anii 1950 din estul îndepărtat al ţării
Armata rusă ar putea desfăşura tancuri care datează din anii 1950, pentru a compensa pierderile uriaşe de armură suferite de la începutul invaziei Ucrainei, scrie Conflict Intelligence Team, o organizaţie open source cu sediul la Tbilisi. Centrul de studii a anunţat că forţele ruse au transportat o încărcătură de tancuri T-54/55 de la un depozit din Primorie, în extremul sud-est al ţării.
UPDATE 09:00 Institutul pentru Studierea Războiului, think-tank american: operaţiunile ruseşti din Bahmut încetinesc
Institutul pentru Studiul Războiului, un grup de reflecţie american, a declarat în cea mai recentă actualizare că ritmul operaţiunilor ruseşti în jurul lui Bahmut „pare să încetinească în urma rapoartelor occidentale că forţele ruse ar putea încerca să lanseze ofensive în alte direcţii”.
UPDATE 08:20 Africa de Sud: suntem în dialog cu Moscova cu privire la mandatul de arestare al lui Putin
Guvernul sud-african va trebui să se consulte cu omologul său rus cu privire la posibila arestare a preşedintelui rus Vladimir Putin, care urmează să călătorească în ţară în august, când va avea loc un summit al BRICS, clubul economiilor emergente. Acest lucru a fost declarat de ministrul sud-african al relaţiilor internaţionale şi al cooperării Naledi Pandor, citat de Ukrainska Pravda. Africa de Sud este una dintre ţările care au ratificat Statutul de la Roma şi, prin urmare, ar fi de datoria acesteia să-l oprească pe preşedintele rus, dacă s-ar afla între graniţele sale, întrucât se află în curs de acţiune a unui mandat de arestare de la Curtea Penală Internaţională. Pe 19 martie, purtătorul de cuvânt al preşedintelui sud-african, Vincent Magwenha, a declarat că guvernul este „conştient de obligaţiile sale legale”, dar că „va continua să se angajeze în discuţii cu părţile interesate relevante până la summit”.
UPDATE 08:10 Medvedev: Ucraina face parte din Rusia
Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, s-a declarat convins că unele ţări „înţeleg doar limbajul forţei”. „Nu are sens să negociezi cu unele ţări, blocuri sau asociaţii de naţiuni – a spus Medvedev într-un interviu acordat presei ruse, inclusiv TASS – deoarece acestea înţeleg doar limbajul forţei”. Ucraina face parte din Rusia, dar din motive geopolitice şi istorice, Rusia a tolerat de mult faptul că ţările locuiesc „în apartamente diferite”, continuă Medvedev într-un interviu acordat mass-mediei ruseşti, inclusiv RIA Novosti.
„Ucraina este în general o parte a Rusiei, ca să fiu sincer, este o parte a Rusiei. Dar din motive geopolitice... şi istorice... am suportat de mult să trăim în apartamente diferite. Suntem nevoiţi să luăm în considerare aceste graniţe fictive, teritorii care au făcut întotdeauna parte... din Imperiul Rus, cândva era întregul Imperiu Rus... cu excepţia unor zone care ne-au venit ca urmare a celui de-al Doilea Razboi mondial. Dar aceste teritorii au fost locuite iniţial de populaţia rusă şi au făcut întotdeauna parte din Rusia în sensul strict al cuvântului”, a spus Medvedev.
Fostul preşedinte a explicat că dacă Ucraina ar intra în NATO, Rusia ar avea un vecin care intenţionează să producă arme nucleare şi care face parte dintr-un bloc ostil, adăugând că Kievul ar putea lansa apoi o operaţiune de amploare împotriva Rusiei din cauza Crimeei şi că Moscova nu putea accepta toate acestea.
„Şi vrei să suportăm asta? Mai ales în condiţiile în care avem o dispută cu privire la Crimeea: o considerăm teritoriul nostru, ei îl consideră al lor. Aşa că se alătură NATO şi după aceea, sub auspiciile NATO, demarează o operaţiune de amploare împotriva ţării noastre… nu putem accepta asta”, a spus Medvedev.
În cele din urmă, vorbind despre planul chinez pentru o soluţie de pace în Ucraina, Medvedev a spus că acesta trebuie studiat nu doar la Moscova, ci şi la Washington şi Kiev, lucru care nu se întâmplă în prezent.
UPDATE 08:00 Ambasadorul Rusiei în SUA: Occidentul conduce Omenirea către Armaghedon
„Ţările vestice conduse de Statele Unite au decis să aducă omenirea în pragul Armaghedonului nuclear”, a declarat la Washington, potrivit Tass, ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Anatoli Antonov, răspunzând declaraţiilor înalţilor oficiali conform cărora muniţiile cu uraniu săracit sunt arme care au fost folosite de zeci de ani şi nu prezintă un risc ridicat. „Comentarea acestui gen de prostii este cu adevărat dificil. Autorităţile americane au atins un nou minim cu declaraţiile lor iresponsabile”, a spus Antonov.
UPDATE 07:40 Medvedev: Vestul vrea să se amestece în alegerile prezidenţiale din 2024
Occidentul va încerca să se amestece în alegerile prezidenţiale din Rusia din 2024 şi, pe de altă parte, de la prăbuşirea Uniunii Sovietice s-au făcut încercări de influenţă făţişă: acest lucru a declarat vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, într-un interviu cu principalele mass-media ruse, inclusiv RIA Novosti. „Nu există nicio îndoială că vor interveni, deoarece au intervenit întotdeauna”, a spus Medvedev reporterilor, ca răspuns la o întrebare pe această temă.
UPDATE 07:20 Surse Casa Albă, SUA preocupate de atractivitatea propunerii de pace a Chinei
Propunerea Chinei de încetare a ostilităţilor în Ucraina, considerată inacceptabilă de Statele Unite, a stârnit îngrijorare la Washington, a afirmat o sursă anonimă din administraţia preşedintelui Joe Biden citată de presa americană, potrivit căreia Washingtonul se teme de atracţia exercitată de iniţiativa diplomatică chineză la nivel internaţional, în special în rândul ţărilor în curs de dezvoltare care sunt cele mai afectate de efectele globale ale conflict.
UPDATE 07:00 Banca Mondială: Ucraina are nevoie de 411 miliarde de dolari pentru reconstrucţie
Zelenski spune că a fost dureros să vadă urmările bombardamentelor ruseşti din Donbas
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat miercuri seara că este dureros să vadă urmările bombardamentelor ruseşti, după ce a efectuat o vizită neanunţată în regiunea estică Donbas.
"Este dureros să priveşti oraşele din Donbas, în care Rusia a adus suferinţă şi ruină teribilă", a declarat Zelenski. "Sirena de alertă aeriană aproape constantă, din oră în oră, în Kramatorsk, ameninţarea constantă a bombardamentelor, ameninţarea constantă a vieţii..."
"Chiar acolo, în Donbas, în regiunea Harkov, oriunde a ajuns răul rusesc, este evident că statul terorist nu poate fi oprit decât de un singur lucru... victoria noastră", a adăugat el, potrivit CNN.
Zelenski a declarat că simte că există speranţă în fiecare oraş din estul Ucrainei care nu se află sub ocupaţie, adăugând că este o onoare să îi susţină pe cei mai apropiaţi de front.
"Am pornit de pe front, din zona Bahmut. Este o onoare pentru mine să îi susţin pe luptătorii noştri care îşi apără ţara în cele mai grele condiţii de pe linia frontului", a spus el. "Am înmânat distincţii de stat, le-am mulţumit soldaţilor noştri pentru curajul lor, pentru rezistenţa lor, pentru Ucraina - pe care o păstrăm datorită unor astfel de eroi, datorită fiecăruia dintre ei, care luptă împotriva răului rusesc."
De asemenea, preşedintele ucrainean a vizitat soldaţii răniţi pentru a le aduce un omagiu.
"Capacitatea ofensivă" a Rusiei la Bahmut este în scădere
Ucraina spune că potenţialul ofensiv al forţelor ruse în Bahmut şi în jurul acestuia este în scădere, dar avertizează că aceasta rămâne una dintre zonele în care se desfăşoară cele mai aprige lupte.
"Federaţia Rusă îşi continuă agresiunea armată împotriva Ucrainei, concentrându-şi principalele eforturi asupra încercărilor de a cuceri complet regiunile Doneţk şi Lugansk în interiorul graniţelor administrative", a declarat miercuri seara Statul Major al armatei ucrainene. "Cele mai aprige lupte au loc în părţile de sud şi de nord ale Bahmutului".
"În direcţia Bahmut, inamicul continuă să desfăşoare acţiuni ofensive, dar potenţialul său ofensiv este în scădere", a adăugat acesta.
Potrivit armatei ucrainene, forţele ruseşti continuă să cheltuiască un număr mare de oameni pentru a încerca să cucerească oraşul.
"Inamicul continuă să încerce să cucerească oraşul, pierzând un număr semnificativ de oameni, arme şi echipamente militare", a declarat miercuri. "Apărătorii noştri au respins numeroase atacuri inamice 24 de ore din 24 în zonele Bahmut, Bohdanivka şi Predtechyne".
Armata ucraineană a continuat spunând că armatele Moscovei se află în defensivă în unele zone din partea de sud a Ucrainei.
"Inamicul desfăşoară acţiuni defensive în direcţiile Zaporojie şi Herson", a precizat aceasta.
Citește pe alephnews.ro: Haosul alegerilor din România continuă. Turul II începe mâine, dar încă vin solicitări la CCR pentru anularea primului tur
Citește pe www.zf.ro: De ce? Restaurantele „istorice“ KFC şi McDonald’s din zona Cişmigiu din Capitală au fost închise
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
SUA avertizează împotriva amenințării Rusiei la adresa democrației. Antony Blinken: „Autoritățile române descoperă un efort rusesc de a influența alegerile prezidențiale”
Cine este cel mai deştept om din lume. El nu ridică niciodată tonul, nu îşi pierde calmul şi nu este niciodată stresat
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Vedeta de la Insula Iubirii arată fabulos, iar milionarul cu 23 de ani mai în vârstă ca ea o răsfață!
PROSPORT.RO
Scandal monstru pe TikTok, după ce Călin Georgescu s-a dezis de susținătorii săi: 'Te-am susținut, acum ne ameninți'
CANCAN.RO
Zodia care își va schimba radical viața până pe 21 decembrie 2024, potrivit faimoasei Neti Sandu
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe