Siria acuză Israelul că ar fi atacat un aeroport militar din apropierea Damascului

Armata siriană a acuzat Israelul că ar fi lansat rachete asupra unui aeroport militar din vestul Damascului şi a avertizat Tel-Avivul cu repercursiuni în urma acestui ”atac flagrant”, informează The Guardian.

1804 afișări
Imaginea articolului Siria acuză Israelul că ar fi atacat un aeroport militar din apropierea Damascului

Siria acuză Israelul că ar fi atacat un aeroport militar din apropierea Damascului (Imagine: DPA)

Conform presei locale, Armata siriană a comunicat faptul că o serie de rachete au fost lansate după miezul nopţii din apropierea lacului Tiberias, aflat în nordul Israelului.

Rachetele au afectat complexul aeroportului, care este folosit ca bază a gărzilor militare siriene.

Nu a fost declarat dacă ar fi existat victime, însă rachetele au provocat un incendiu.

Potrivit posturilor de televizune de stat, o serie de explozii au avut loc în complexul aeroportului militar Mezzah, din apropierea Damascului, câteva ambulanţe fiind desfăşurate la faţa locului.

În trecut, Israelul a vizat poziţii ale grupării libaneze Hezbollah, din Siria, unde aceasta luptă alături de Armata siriană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici