Situaţie rară pentru scena politică din Canada: Premierul Justin Trudeau, nevoit să poarte vestă antiglonţ

Premierul canadian Justin Trudeau a fost nevoit să poarte o vestă antiglonţ la un miting electoral, din cauza unor ameninţări cu moartea, considerate drept serioase şi credibile de autorităţi, relatează Canadian Broadcasting Corporation (CBC).

2779 afișări
Imaginea articolului Situaţie rară pentru scena politică din Canada: Premierul Justin Trudeau, nevoit să poarte vestă antiglonţ

Justin Trudeau a fost nevoit să poarte vestă antiglonţ din cauza unor ameninţări cu moartea

Ameninţările de acest fel sunt rare pe scena politic canadian, care de-a lungul istoriei a fost una preponderent paşnică.

Premierul a purtat o vestă antiglonţ pe sub cămaşă în cadrul unui eveniment de campanie în localitatea Mississauga de la periferia oraşului Toronto.

Ofiţeri de poliţie cu veste antiglonţ l-au înconjurat în permanenţă pe liderul canadian.

Potrivit unor surse anonime, citate de CBC, Trudeau a fost nevoit să poarte vestă antiglonţ din cauza unor ameninţări la adresa vieţii sale.

Alegerile federale din Canada, care se anunţă dificile pentru actualul lider de la Ottawa, se vor desfăşura pe data de 21 octombrie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici