Video Steagul rusesc a fost dat jos de pe clădirea administraţiei regionale din Kherson

  • Steagul rusesc a fost dat jos de pe clădirea consiliului municipal din Herson, anunţă vicepreşedintele Consiliului Regional, Sobolevskyi.
  • În regiune, armata ucraineană a făcut progrese considerabile în ultimele săptămâni.
1358 afișări
În Khersonul ocupat temporar, steagul Federaţiei Ruse a dispărut de pe clădirea administraţiei regionale de stat. Primul vicepreşedinte al Consiliului Regional Kherson, Iurii Sobolevskyi, a anunţat acest lucru pe canalul său de Telegram, publicând fotografia corespunzătoare, relatează Agenţia de presă ucraineană.
 
„Administraţia regională de stat din Kherson. Fotografia a fost făcută astăzi (n. red. joi). Dispariţia misterioasă a ştiţi voi ce... Kherson a fost, este şi va fi doar ucrainean. Şi dacă nu vă facem noi, voi înşivă (n.red. ruşii) vă veţi lua cârpele”, a spus el.
 
După cum a relatat anterior Agenţia de presă ucraineană, în regiunea Kherson, ocupanţii au furat echipamentele medicale din spitalele locale.

Ruşii şi-au mutat sediul regional pe malul stâng al fluviul Nipru, pe fondul avansului ucrainean.

Ruşii îşi menţin în continuare poziţiile de-a lungul celei de-a doua linii de apărare, potrivit ambelor părţi.
 
Rusia a mutat locuitorii din Khersonul ocupat susţinând că Ucraina plănuieşte să inunde intenţionat regiunea prin lovirea unui baraj de pe râul Dnipro.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici