Sute de turişti, evacuaţi din cauza incendiilor de vegetaţie din Croaţia

Autorităţile croate au anunţat că sute de turişti şi localnici au fost evacuaţi ca urmare a incendiilor de vegetaţie de pe coasta adriatică, în special în zona staţiunilor Makarska şi Tucepi, informează agenţia The Associated Press.

444 afișări
Imaginea articolului Sute de turişti, evacuaţi din cauza incendiilor de vegetaţie din Croaţia

Sute de turişti, evacuaţi din cauza incendiilor de vegetaţie din Croaţia

Aproximativ 300 de pompieri încearcă să stingă incendiile izbucnite în weekend şi care s-au extins din cauza vântului puternic.

În jur de 800 de turişti străini au fost evacuaţi luni din trei hotele, iar sute de localnici au fost nevoiţi să-şi părăsească locuinţele. Până în acest moment nu sunt informaţii privind existenţa unor victime.

Astfel de incendii sunt relativ frecvente în această zonă, multe fiind cauzate de oameni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici