Tatăl lui Salah Abdeslam speră că fiul său va vorbi în faţa instanţei

Tatăl lui Salah Abdeslam, suspectul-cheie în atentatele din noiembrie de la Paris, speră că fiul său va vorbi în faţa instanţei, potrivit unui interviu publicat duminică de Europe 1, relatează Le Figaro.

2101 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Salah Abdeslam speră că fiul său va vorbi în faţa instanţei

Tatăl lui Salah Abdeslam speră că fiul său va vorbi în faţa instanţei

Intervievat la ieşirea din închisoarea din oraşul belgian Bruges, unde este încarcerat fiul său, bărbatul în vârstă de 67 de ani a spus că speră că fiul lui va vorbi în faţa instanţei.

"Va fi judecat", "aşa este dreptatea", "cel care a făcut ceva rău, trebuie să plătească", a declarat el. "Sper că toată lumea va vorbi", a adăugat tatăl lui Abdeslam. Nu ştiu cum de copiii au intrat în asemenea escrocherii, "chiar nu înţeleg ce este în capul lor", a precizat acesta.

După arestarea lui Abdeslam pe 18 martie la Bruxelles, unul dintre amicii acestuia, suspectat că a participat la atentatele de la Paris şi Bruxelles, a fost de asemenea, arestat vineri.

Tatăl lui Salah Abdeslam a spus că nu iese aproape deloc din casă având în vedere situaţia acuală, repetând că este "trist".

"Sunt în Belgia de 40 de ani, eram fericiţi, eram bine, ieşeam, râdeam, acum nici măcar nu mai putem ieşi din casă", a mai spus acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici