Tensiuni între Putin şi comandanţii ruşi. Aceştia i-ar fi cerut să retragă trupele din Herson

Preşedintele rus Vladimir Putin ar fi refuzat să retragă trupele din Herson la cererea şefilor militari, relatează New York Times.

19361 afișări
Imaginea articolului Tensiuni între Putin şi comandanţii ruşi. Aceştia i-ar fi cerut să retragă trupele din Herson

Ziarul susţine că Putin s-a implicat mai direct în planificarea războiului Rusiei din Ucraina, care a intrat astăzi în a şaptea lună, scrie Sky News.

Acest lucru a creat "tensiuni", potrivit unor oficiali americani neidentificaţi.

Se pare că unii comandanţi i-au recomandat lui Putin să-şi retragă trupele din Herson, în sudul Ucrainei.

Forţele de apărare ucrainene au realizat o serie de câştiguri în regiune în această lună, iar mai multe poduri cheie au căzut în urma loviturilor ucrainene.

Până la 27 septembrie, la Herson se desfăşoară un referendum privind aderarea la Federaţia Rusă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici