Trump, lovit de COVID, dar tratat şi externat pare că se chinuie să respire VIDEO

  • Preşedintele american s-a întors la Casa Albă, după trei zile de spitalizare. Acesta a fost filmat în momentul în care a ajuns acasă.
  • Filmarea, destinată a arăta lumii recuperarea rapidă a lui Trump, acesta urcă scările şi îşi dă masca de protecţie jos înainte de a intra în Casa Albă
  • Modalitatea în care şeful american respiră pare greoaie - una din simptomele comune ale COVID-19
7423 afișări
Imaginea articolului Trump, lovit de COVID, dar tratat şi externat pare că se chinuie să respire VIDEO

Trump, lovit de COVID, dar tratar şi externat pare că se chinuie să respire VIDEO

Trump s-a vindecat şi este gata să continue să conducă SUA şi să se pregătească pentru marile alegeri.  
 
O filmare în care apare preşedintele arată că acesta are dificultăţi de respiraţie însă şi că, în plus, are dureri în momentul în care inspiră. 
 
 
Trump a părăsit luni seara spitalul unde a fost tratat timp de trei zile, deşi este încă infecţios. 
 
De pe peluza sudică a Casei Albe, unde a aterizat elicopterul care l-a adus de la spital, Trump s-a îndreptat spre Balconul Truman. Acolo, încă încordat, şi-a aranjat jacheta, şi-a scos masca şi şi-a ridicat degetul mare spre cer. Un gest de sfidare pentru un lider care de luni de zile şi-a arătat dispreţul faţă de cei care îşi acoperă feţele pentru a se proteja de Covid-19, relatează The Independent.
 
După un scurt moment, preşedintele s-a întors şi a intrat într-o cameră plină de asistenţi, tot fără masca de protecţie.
 
Preşedintele a ieşit din Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed pentru că aşa şi-ar fi dorit el, relatează presa internaţională. Trump şi medicii săi au semnalat cea mai mare parte a zilei că decizia a fost în mare parte politică, cu doar 29 de zile înainte de ziua alegerilor. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici