Un adolescent rus a fost reţinut în urma descoperirii unui dispozitiv explozibil în Oslo

Suspectul ce a fost reţinut duminică în urma descoperirii unui dispozitiv explozibil în centrul oraşului Oslo este un adolescent rus, în vârstă de 17 ani, solicitant de azil, ce a sosit în Norvegia în anul 2010, informează The Guardian.

391 afișări
Imaginea articolului Un adolescent rus a fost reţinut în urma descoperirii unui dispozitiv explozibil în Oslo

Poliţia norvegiană a detonat dispozitivul explozibil descoperit în centrul oraşului Oslo, reţinând apoi în custodia sa suspectul adolescent.

Potrivit şefului serviciilor de securitate norvegiene, nu este încă clar dacă adolescentul plănuia să întreprindă un atac cu ajutorul dispozitivului artizanal.

Identitatea suspectului nu a fost dezvăluită, dar serviciile secrete erau la curent cu prezenţa sa.

El era un solicitant de azil, ce sosise în statul norvegian în anul 2010.

Presa locală a transmis că o mare parte a oraşului a fost securizată, la scurt timp după aceea urmând dezamorsarea explozibilului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici