Video UPDATE Atac armat într-un club din Florida: Cel puţin doi morţi şi peste 14 răniţi / Trei suspecţi, reţinuţi / Poliţia infirmă ipoteza unui atac terorist - FOTO/VIDEO

Cel puţin două persoane au murit şi alte 14 au fost rănite în urma unui atac armat la un club de noapte din Fort Myers, Florida, a anunţat poliţia, potrivit postului de televiziune NBC News. Poliţia a anunţat că nu a descoperit vreo legătură între atacul armat de la clubul de noapte din Fort Myers şi terorism, informează BBC News online.

19505 afișări

Până la această oră, poliţia a reţinut trei suspecţi, autorităţile anunţând că sunt în căutarea mai multor persoane care ar putea să fi fost implicate în acest incident.

Anterior, ofiţerii de poliţie au declarat că trei persoane au părăsit scena crimei într-o maşină, relatează reporterul Gabrielle Shirley de la postul WBBH.

Ancheta în acest caz este în curs de desfăşurare, anchetatorii încercând să afle motivele atacatorilor.

Cel puţin două persoane a murit şi alte peste 14 au fost rănite în urma unui atac armat la un club de noapte din Fort Myers, Florida, a anunţat poliţia, potrivit site-ului postului de televiziune NBC News.

Departamentul de Poliţie din Fort Myers a confirmat că cel puţin 16 persoane au fost împuşcate, dintre care două mortal, relatează postul WBBH, afiliat NBC News online.

Incidentul a avut loc luni dimineaţa, în parcarea clubului de noapte Blu din Fort Myers.

Poliţia a mai confirmat că au mai avut loc două alte incidente în legătură cu atacul armat, iar un suspect a fost reţinut.

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici