URAGANUL SANDY: Bilanţul victimelor a ajuns la 32 de morţi în Statele Unite şi Canada

Cel puţin 32 de persoane au murit în Statele Unite şi Canada din cauza intemperiilor provocate de Uraganul Sandy, anunţă autorităţile americane şi canadiene.

739 afișări
Imaginea articolului URAGANUL SANDY: Bilanţul victimelor a ajuns la 32 de morţi în Statele Unite şi Canada

URAGANUL SANDY: Bilanţul victimelor a ajuns la 27 de morţi în Statele Unite şi Canada (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cincisprezece persoane au murit în statul New York, conform guvernatorului Andrew Cuomo, zece victime înregistrându-se în oraşul New York.

Alte două persoane au murit în statul Connecticut (nord-est), situat la nord de New York.

Trei victime s-au înregistrat în New Jersey, patru în Pennsylvania şi câte una în Maryland şi West Virginia.

Un membru al echipajului corabiei HMS Bounty, scufundată în largul statului North Carolina, a murit la spital, iar căpitanul navei, folosită pentru realizarea unui film, este dat dispărut.

Cel puţin o persoană a murit la Toronto, unde s-au înregistrat rafale de vând extrem de puternice.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici