URAGANUL SANDY: Cel puţin zece persoane au murit la New York

Uraganul Sandy a provocat moartea a cel puţin zece persoane la New York, anunţă primarul oraşului Michael Bloomberg.

837 afișări
Imaginea articolului URAGANUL SANDY: Cel puţin zece persoane au murit la New York

URAGANUL SANDY: Cel puţin zece persoane au murit la New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este tragic, dar credem că numărul victimelor va creşte", a declarat primarul, anunţând redeschiderea a trei poduri care fac legătura între insula Manhattan şi cartierul Brooklyn.

Circulaţia autobuzelor de transport în comun în New York ar putea fi reluată miercuri.

"Dar va fi nevoie de trei sau patru zile pentru ca metroul să poată funcţiona din nou, dat fiind că în unele tuneluri a pătruns apă de mare", precizează primarul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici