USGS: Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 5,2 grade s-a produs în Grecia

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 5,2 grade a avut loc, joi, în sudul Greciei, în largul Peninsulei Peloponez, fiind simţit puternic, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).

1459 afișări
Imaginea articolului USGS: Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 5,2 grade s-a produs în Grecia

USGS: Cutremur de suprafaţă de 5,2 grade, produs în Grecia

Potrivit Observatorului grec de geofizică, seismul a avut magnitudinea de 5,0 grade.

Cutremurul s-a produs la ora 13.21 (13.21, ora României), la adâncimea de doar 10 kilometri. Seismul a avut loc în Marea Ionică, la 28 de kilometri vest de Methoni şi la 70 de kilometri vest-sud-vest de Kalamata.

Mişcarea telurică de suprafaţă a fost simţită puternic în sudul Greciei, dar deocamdată nu au fost semnalate victime sau daune materiale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici