VIDEO Zonă a unui district financiar din Canada, evacuată în urma unui incediu la un transformator electric

Poliţia din Toronto a închis pentru o scurtă perioadă de timp o zonă a unui cartier financiar al oraşului, în urma unei explozii puternice la un transformator electric, potrivit unui purtător de cuvânt al forţelor de ordine, citat de Reuters.

139 afișări
Imaginea articolului VIDEO Zonă a unui district financiar din Canada, evacuată în urma unui incediu la un transformator electric

Zonă a unui district financiar din Canada, evacuată în urma unui incediu la un transformator electric

În urma exploziei, fumul a acoperit aproape întreaga zonă a unui district financiar ce a fost mai apoi securizată.

Fumul dens provenea din grătarele de canalizare aflate în centrul financiar al oraşului, potrivit unui martor ocular.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Toronto a declarat că nu au fost raportate victime, iar poliţia şi pompierii au fost desfăşuraţi la faţa locului.

Cauza incendiului, care a dus la evacuarea unui turn în care îşi are sediul o bancă, nu este deocamdată cunoscută şi este în curs de investigare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, anterior, asemenea incendii au fost cauzate de deteriorarea unor transformatoare electrice.

Circulaţia transportului subteran şi terestru din zonă a fost redirecţionată.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici