Vizita la NATO a ministrului român de Externe a fost amânată şi urmează să fie reprogramată

Vizita la NATO a ministrului de Externe al României, Teodor Meleşcanu, unde urma să se întâlnească luni cu secretarul general Jens Stoltenberg, a fost amânată, anunţă Alianţa Nord-Atlantică printr-un comunicat.

680 afișări
Imaginea articolului Vizita la NATO a ministrului român de Externe a fost amânată şi urmează să fie reprogramată

Vizita la NATO a ministrului român de Externe a fost amânată şi urmează să fie reprogramată

În comunicat se mai face precizarea că o nouă dată va fi anunţată în timp util.

Concomitent, NATO anunţă şi amânarea vizitei ministrului polonez de Externe, Witold Waszczykowski.

Teodor Meleşcanu se află la Bruxelles, unde participă la reuniunea Consiliului Uniunii Europene pentru Afaceri Externe.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici