Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 10 septembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

401 afișări

Fostul finanţator al Dinamo Bucureşti, Cristian Borcea, condamnat în dosarul retrocedărilor şi încarcerat de la începutul lunii februarie, a fost adus, în această dimineaţă, la Judecătoria Sectorului 4 din Capitală. Aici se va aduce în discuţie solicitarea sa de eliberare condiţionată.

Ceremonia de repatriere a sublocotenentului post-mortem Ciprian-Ştefan Polschi şi a lui Vasile Rădună, reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul, morţi în Afganistan, are loc azi, în jurul orei 12.30, în Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, anunţă MApN.

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că Guvernul va cere votul de încredere al Legislativului, săptămâna viitoare, însă dacă nu îl va primi, Executivul va veni cu o altă variantă „până convingem Parlamentul că ţara trebuie totuşi să fie guvernată”.

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va anunţa, azi, componenţa Colegiului comisarilor europeni. Rovana Plumb este propunerea României pentru funcţia de comisar european, propunere acceptată de preşedintele CE.

Cel puţin o persoană a murit şi alte 72 de persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit azi noapte într-un spital din oraşul german Düsseldorf, au transmis autorităţile locale, citate de publicaţia Bild.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici