Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 29 martie

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

98 afișări

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, azi, la începutul şedinţei de Guvern, că Executivul va adopta proiectul pentru modificarea OUG 114/2018 fiscală, OUG 50/2016 şi OUG 52/2016.. Totodată, preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că ar fi ilegitimă o ordonanţă pe coduri, atâta timp cât a anunţat convocarea referendumului.

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că, în judeţul Braşov, circulaţia feroviară a fost întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca – Bucureşti, la intrarea în staţia Dârste dinspre Braşov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră este restricţionată pe banda a doua, pe sensul Constanţa –Bucureşti, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, unde sunt montate balize în vederea devierii traficului rutier de pe calea Bucureşti - Constanţa pe calea Constanţa – Bucureşti.

Simona Halep a ratat şansa de a reveni pe prima poziţie WTA şi de a o depăşi pe Naomi Osaka, după ce a fost învinsă în semifinalele turneului de la Miami de Karolina Pliskova în două seturi.

Marea Britanie urma să iasă vineri din Uniunea Europeană, înainte ca membrii Camerei Comunelor să aprobe amânarea Brexit, în condiţiile în care acordul negociat de Guvernul Theresa May cu liderii de la Bruxelles nu a fost încă aprobat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici