Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 10 septembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

397 afișări

Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, a ajuns în această dimineaţă la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ). Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că acesta a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu.

Accident teribil în judeţul Constanţa. O motocicletă s-a lovit violent, în această dimineaţă, de un microbuz de transport persoane în care erau patru pasageri, între localităţile Plopeni si Movila Verde. Motociclistul în vârstă de 24 de ani a fost preluat de un elicopter.

Doi bebeluşi născuţi premature, care s-au îmbolnăvit săptămâna trecută la Spitalul Judeţean Vaslui, au fost infectaţi cu bacteria Klebsiella. Cei doi nou-născuţi au avut tulburări digestive săptămâna trecută şi pentru a se stabili exact care a fost cauza îmbolnăvirii lor a fost anunţat Serviciul de Monitorizare a Infecţiilor Asociate Actului Medical din cadrul unităţii medicale.

Şeful Comisiei de control al SIE, deputatul Mihai Weber, susţine că, în cazul în care în Parlament iniţiativa desfiinţării pensiilor speciale va fi amânată, Guvernul ar trebui să ia în calcul promovarea acestui act normativ printr-o ordonanţă de urgenţă.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat, azi, în Parlament că sub nicio formă nu va amâna ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, după ce Parlamentul a aprobat legea care blochează un Brexit fără Acord, relatează Reuters.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici