Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 14 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

133 afișări

Un incendiu a izbucnit, azi noapte, la acoperişurile a două imobile din oraşul Voluntari. Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. O persoană expusă la fum a fost transportată la spital.

A început evaluarea naţională a elevilor de clasa a IV-a cu testarea la Limba română, potrivit calendarului anunţat de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN). Mâine elevii vor susţine proba la matematica, iar joi, limba maternă.

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a declarat, în această dimineaţă că procedura de extrădare a fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, ţine acum exclusiv de autorităţile din Madagascar. Aceasta a precizat că decizia extrădării va fi luată acolo.

Preşedintele CSM, Lia Savonea, a anunţat că şedinţa plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) urmează să fie reprogramată la o dată ulterioară pentru că ieri nu s-a îndeplinit cvorumul legal. Plenul era programat să se întruneasc, azi, pentru a decide organizarea concursului pentru numirea în funcţia de procuror şef al Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţi

"Un actor cibernetic avansat" a exploatat o vulnerabilitate majoră a WhatsApp, deţinută de Facebook, reuşind să instaleze programe clandestine de monitorizare pe telefoane şi alte dispozitive, a anunţat compania, potrivit Sky News.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici