Video Maimuţa de pe NFT-ul lui Elon Musk a fost la Comic Con

Maimuţa Elon Munskey, jetonul nefungibil al lui Elon Musk, personificat şi prezent la East European Comic Con 2022

966 afișări

Un jeton nefungibil (NFT, după termenul englezesc non-fungible token) este o unitate de date unică dintr-un registru contabil informatic denumit blockchain, scrie Los Angeles Times

Jetoanelor nefungibile le corespund fişiere de diverse formate, în funcţie de natura procesului de creaţie: fotografii, înregistrări audio, videoclipuri etc. Deşi fişierele în sine pot fi copiate, jetoanele nefungibile care le sunt asociate sunt consemnate şi monitorizate în permanenţă în registrele blockchain din care fac parte, oferindu-le cumpărătorilor dovada dreptului de proprietate. Registrele folosite la scară largă, precum Ethereum, Bitcoin Cash, Flux etc., au fiecare câte un ansamblu de standarde ce reglementează utilizarea NFT-urilor.

Multe vedete au ales propriul NFT, ca Paris Hilton, Snoop Dogg, Grimes, Ellen DeGeneres, Tony Hawk, Eminem, Ariana Grande etc.

Elon Musk a ironizat piaţa NFT-urilor prin a-şi alege un maimuţoi plictisit să-i devină NFT, transmite NBC

Elon Musk, Twitter 

Numai că NFT-ul lui Elon Musk, Elon Munskey,  îmbrăcat într-o geacă de piele şi cu un coif german de ultima jumătate a secolului 19, a fost de-a dreptul extaziat şi încântat când a participat în postura de DJ la East European Comic Con 2022, convenţie desfăşurată la Romexpo, în Bucureşti, între zilele 26 şi 28 august. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici