Rapperul MHD a fost condamnat la 12 ani de închisoare

Rapperul MHD a fost condamnat, sâmbătă seara, la 12 ani de închisoare pentru uciderea unui tânăr de 23 de ani în timpul unei încăierări în vara anului 2018 la Paris.

927 afișări
Imaginea articolului Rapperul MHD a fost condamnat la 12 ani de închisoare

Rapperul MHD a fost condamnat la 12 ani de închisoare

Rapperul francez Mhd, al cărui nume real este Mohamed Sylla, a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru uciderea în 2018 a unui băiat în Paris, în ceea ce anchetatorii cred că a fost o ciocnire între bande rivale, potrivit Le Figaro.

Alte cinci persoane implicate în acest caz au fost condamnate la pedepse cuprinse între 10 şi 18 ani, în timp ce alte trei au fost achitate.

Mhd a insistat din nou asupra nevinovăţiei sale.

Acuzarea ceruse 18 ani de închisoare pentru el, achitare pentru doi inculpaţi şi verdicte între 13 şi 20 de ani pentru ceilalţi. Toţi au pledat nevinovaţi.

Victima fusese călcată de un Mercedes, apoi bătută şi în cele din urmă înjunghiată de un grup de persoane în arondismentul 10 al capitalei franceze. Un bărbat aflat la fereastră a filmat atacul, iar Mercedesul a fost identificat în scurt timp ca fiind cel al rapperului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rapper,
condamnare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici