Video VIDEO | Distracţie cu distanţare / Cum au profitat românii de primul weekend fără restricţii

  • Nu doar restricţiile se relaxează: mii de oameni ies la iarbă verde
  • Două zile de relaxare înainte să intre în vigoare amenzile din starea de alertă
  • O mulţime de oameni s-au plimbat prin păduri sau pe malurile lacurilor
  • Pe malul lacului Snagov, de la marginea Bucureştiului, au început petreceri private
706 afișări
Suntem în primul weekend în care restricţiile de deplasare s-au relaxat în România. Românii profită.

”Suntem din Ploieşti şi toată lumea a plecat la munte şi ca să evităm groaznica aglomeraţie de pe Valea Prahovei am preferat să o luăm noi spre Bucureşti că era şoseaua liberă”, a declarat Marilena Stănescu.

”Am văzut că lumea a început să iasă din casă. Nu mă bucură prea mult gândul ăsta. Există un risc de răspândire mai mare dacă se adună din ce în ce mai multe persoane în unele locuri, mai ales parcuri. Din păcate e o terasă privată, dar n-am mai auzit de mult muzică de fundal. Stând în cartierul Militari, am mai auzit, aşa, la vecini, manele. Acum am făcut o tură în jurul lacului Snagov. Am încercat să găsesc un loc la care am fost acum trei ani şi nu l-am găsit. Acum vreau să fac dreapta pe străduţă şi să-l regăsesc şi să-l reexperimentez zona cu noua mea iubită”, a precizat şi Alexandru Onofrei.

Aşadar românii reuşesc să se bucure de aceste două zile în care restricţiile legate de apropierea socială nu au un regim atât de clar din punct de vedere legal. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici