Video Apariţie neaşteptată la BAC: Vloggerul Selly a schimbat maşina de 70 de mii de euro pe o Dacia 1300

  • Vloggerul Selly a venit să susţină ultima probă a Bacalaureatului, la volanul unei Dacia 1300
  • Miercuri, la proba cea de-a doua probă a examenului, cel mai cunoscut influencer din România a sosit la volanul unei maşini de 70 de mii de euro
  • Dacia 1300, maşina cu care Selly a venit la BAC, este un model modificat de un tânăr din Craiova
8453 afișări

Pentru că nu a vrut să rămână neobservat nici la ultima probă a Bacalaureatului, vloggerul Selly a venit la examen cu o Dacia 1300. Maşina veche de aproape jumătate de secol a înlocuit bolidul de 70.000 de euro pe care a condus-o cu o zi înainte, la examenul de matematică.

Momentul a atras privirile fetelor şi curiozitatea băieţilor. Dar maşina nu este atât de învechită pe cât pare. Dacia a fost modificată şi transformată de un tânăr din Craiova, într-o adevărată limuzină. Are comenzi vocale, deschidere şi închidere automată, şi camere pentru parcare. Tehnica i-a dat, însă, bătăi de cap lui Selly.

Selly:“ Fiţi atenţi! Cameră...Aţi mai văzut cameră pe Dacia?”

Selly:“ Dificultăţi tehnice, doamnă, dar asta e frumuseţea maşinii că te chinui, Se parchează mult mai uşor. Ăsta a fost unul din motivele pentru care am schimbat-o.  Şiţi că am lovit bordura cu cealaltă, am fost peste tot prin presă.” Mi-am luat frumos, elegant, ce-mi trebuie pentru BAC. Sunt la ultima probă astăzi. Sper să fac şi eu bine. Acuma, na...

Reporter: Emoţii au fost?

Selly: Păi...emoţii au fost cu mersul. Maşina asta îţi oferă o emoţie pe care nicio altă maşină nu ţi-o poate oferi. Îmi aduce aminte de vremurile din tinereţe ale bunicului meu.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici