Beyonce, într-o formă fizică de invidiat la un an de la naştere - FOTO

Beyonce dovedeşte la un an de la naşterea fiicei sale, Blue Ivy, că este într-o formă fizică de invidiat, pozând în bikini pentru celebra revistă GQ.

11723 afișări
Imaginea articolului Beyonce, într-o formă fizică de invidiat la un an de la naştere - FOTO

Beyonce, în bikini pe coperta unei reviste celebre (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Desemnată de revista People drept cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2012,  cântăreaţa îşi etalează formele provocatoare, fiind îmbrăcată în bikini şi un tricou care abia îi acoperă sânii, scrie Daily Mail.

"Mă simt mai frumoasă ca niciodată după ce am născut. Nu m-am simţit niciodată atât de conectată, nu am simţit niciodată mai mult ca acum că am cu adevărat un scop pe acest pământ", a spus artista americană în luna aprilie.

Imaginea copertei revistei GQ nu a fost făcută publică, ea apărând pe site-ul Twitter.

Beyonce este căsătorită cu rapperul Jay-Z şi a născut primul copil al cuplului, Blue Ivy Carter, pe 7 ianuarie.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici