Brad Pitt, prima oară pe covorul roşu cu Marion Cottilard, după acuzele Angelinei Jolie - FOTO

Brad Pitt şi-a celebrat apariţia pe covorul roşu la premiera filmului "Allied", unde, în lumina reflectoarelor, a apărut alături de actriţa franceză Marion Cotillard,cu care presa a speculat că ar avea o relaţie, după divorţul de Angelina Jolie.

2984 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt, prima oară pe covorul roşu cu Marion Cottilard, după acuzele Angelinei Jolie - FOTO

Brad Pitt prima oară pe covorul roşu cu Marion Cottilar, după acuzele Angelinei Jolie - FOTO (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Brad Pitt şi-a făcut pentru prima dată apariţia în public, după divorţul de Angelina Jolie, alături de prietenii săi şi de Julia Roberts, la o proiecţie privată a filmului "Moonlight", produs de compania actorului, Plan B, în Los Angeles.

Actorul a ajuns şi la premiera celui mai recent film în care joacă, drama de spionaj "Allied". Pe covorul roşu a fost însoţit de Robert Zemeckis, regizorul filmului şi de actriţa Marion Cotillard, relatează revista Madame Figaro.

Brad Pitt şi Marion Cotillard interpretează un cuplu de spioni prinşi în enigmatica reţea de persoane incognito ce apără secrete de stat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în thrillerul romantic "Allied".

Speculaţiile despre o relaţie între Marion şi Brad au pornit de la câteva fotografii de pe platourile de filmare, şterpelite de jurnalişti şi dezvăluite publicului, în care cei doi actori se plimbă pe stradă, iar Marion împinge un cărucior în care se află bebeluşul lor din film. În fotografii, starurile hollywoodiene poartă costume de epocă, pentru că filmul se petrece în anii '40, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

După anunţul divorţului actorului american de Angelina Jolie, presa a exploatat informaţia că actriţa franceză şi Brad Pitt ar avea o relaţie, dar cei doi au infirmat vehement dezvăluirile.

Apariţia lui Brad Pitt poate isca din nou controverse. În notă comică, realizatoarea de talk show-uri Wendy Williams i-a oferit recent, pentru deliciul telespectatorilor, câteva sfaturi lui Brad Pitt, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre cum ar putea evita impactul pe care apariţia sa în lumina reflectoarelor l-ar putea avea pentru imaginea actorului. În "Allied", Brad Pitt a jucat alături de Marion Cotillard. După divorţul de Angelina Jolie, presa a speculat informaţii despre o relaţie între actorul american şi starul francez. Însă presupunerile s-au dovedit false şi au fost infirmate în presă.

Williams l-a sfătuit pe Brad Pitt să vorbească în principal despre copii şi să dea declaraţii doar jurnalistei Nacy O'Dell de la Entetainment Tonight şi corespondentului de la Extra, Mario Lopez, care se ghidează după principiul american al "corectitudinii politice" şi care nu i-ar putea pune întrebări deplasate.

Williams l-a mai avertizat pe Pitt şi să nu zăbovească în prezenţa lui Marion Cotillard, deoarece fotografii mondeni ar putea genera din nou rumori în presă cu imagini surprinse de pe covorul roşu.

Recent, Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un acord în ceea ce priveşte custodia celor şase copii ai cuplului, după ce actriţa a intentat divorţul în luna septembrie ''pentru binele familiei''.

Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani) şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne vor rămâne în custodia actriţei, în timp ce Brad va continua să îi viziteze sub supravegherea unui terapeut, la sfatul unor profesionişti în îngrijirea copiilor, potrivit unei declaraţii obţinute de E! Online.

Recent, Actorul Brad Pitt a fost scos de sub învinuire de către oficialităţi în urma unei anchete privind abuzul asupra copiilor, conform CNN. Actorul american a venit la premiera filmului "Allied" după ce informaţiile cu privire la abuz s-au dovedit neverosimile.

O sursă a declarat pentru CNN miercuri că Pitt a fost scos de sub învinuire de către Departamentul pentru Protecţia Copilului şi a Familiei (DCFS) din Los Angeles în privinţa investigaţiei asupra unui presupus incident de abuz în care ar fi fost implicat Pitt şi unul dintre copiii săi.

Acuzaţia s-a iscat din cauza unui incident petrecut pe avionul privat al lui Brad Pitt şi Angelina Jolie în septembrie – la o zi înainte ca Jolie să intenteze divorţul de Pitt după doi ani de căsnicie. La acea dată, o sursă apropiată cuplului a declarat pentru CNN că Pitt "tratează lucrurile cu maximă seriozitate" şi că este cooperant cu autorităţile.

Contactaţi prin e-mail de către CNN, un purtător de cuvânt al DCFS nu a dorit să comenteze cazul invocând legea confidenţialităţii.

Jolie doreşte custodia unică fizică a celor şase copii ai cuplului - -- Maddox, 15; Pax, 12; Zahara, 11; Shiloh, 10; şi a gemenilor Knox şi Vivienne, 8 ani—însemnând că cei mici ar urma să locuiască cu ea, iar Pitt ar urma să aibă permisiunea să îi viziteze.

Săptămâna trecută, Pitt a depus o cerere pentru custodia partajată a copiilor.

Atât Jolie cât şi Pitt respectă în prezent o înţelegere în urma căreia copiii au rămas în custodia mamei şi au parte de "vizite terapeutice" cu tatăl lor, potrivit reprezentanţilor actriţei.

"Angelina a declarat de la început că a fost nevoită să acţioneze pentru sănătatea familiei şi este uşurată de faptul că după investigaţia timp de opt săptămâni, DCFS este mulţumită că măsurile luate le vor permite copiilors ă se vindece", a declarat un reprezentant al actriţei.

Concluzia investigaţiei vine la o zi după ce Pitt şi-a făcut prima sa apariţie publică de când el şi Jolie au anunţat că divorţează.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici